Bu Blogda Ara

8 Aralık 2014 Pazartesi

Maybelline Color Tattoo 24 hr On And On Bronze

Merhaba yeniden, 
Yine bir color tattoo far serisinden bir yazı geliyor. Adı on and on bronze isimli krem far. Maybelline color tattoo 24hr serisinde yer alan bu farı o kadar severek kullanıyorum ki... En sevdiğim rengi bu bence. Diğerlerine göre de en sık kullandığım demeliyim. Hadi fotoğraflara gelelim. 





Yukarıdaki fotoğrafta birbirine yakın iki far görüyorsunuz. Alt taraftaki bronze rengi. Üstteki ise wetnwild markasının nutty rengi. Aslında hem benziyorlar. Hem de daha farklılar. Bi kere krem far kullanım olarak daha kolay parmaklarınızla Uygulaması açısından. Ayrıca daha kalıcılı ve daha gösterişli. Nutty renginde hafif kızıl ve pembe Yansımalarda var ama bronze far kahverengini sevenler için daha net bir kahve bence. Yani ben bronze olanı daha cok seviyorum ama nutty renginin de yeri başka tabi. Paketleme olarak da maybelline color tAttoo cam kavanozları hem şık hem de daha sağlam. Malesef wetnwild bu konuda daha yetersiz. Gerçi fiyatları da çok farklı. Nutty far indirim Döneminde 4 lira iken on and on bronze 14 lira civarıydı. Karşılaştırma yazısı gibi oldu bu yazı. Ve toparlıyorum. On and on bronze far; 
Sür çık 
Kalıcı
Yapısı biraz kuru ama birikme de yapmıyor bu sayede. 
Pigmentasyonu orta seviyede. 
Üzerine biraz mat far uygularsanız dinlerini nötürler, bir aydınlatıcı Yada sedefli far uygularsanız simlerini belirginleştirirsiniz. 
Açık ve koyu tenlerde de ayrı ayrı güzel duruyor. 
Şiddetle öneririm. ALIN, aldırın. Çok seveceksiniz. Far ve eyeliner ile Yaptığım bir uygulamada aşağıda yer alıyor. 
Yazıyı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok Mutlu olurum. Sevgiler. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder